Monday , 26 February 2018

RIPARIMI I STOLAVE NE PEDONALEN E BASHKISE SHKODER

Prej kohesh, stolat ne zonen e zhvillimit te biznesit prane Bashkise Shkoder kane qene ne gjendje te amortizuar. Por, fale nderhyrje se ketij institucioni eshte mundesuar riparimi i ketyre stolave. Administratorja e BID Shkodra, Julinda Bala, tregon se jane riparuar rreth 20 stola, nderkohe ka edhe nje mesazh per qytetaret qe te kujdesen per keto stola dhe te mos i demtojne.

Per riparimin e ketyre stolave eshte kerkuar me heret nga qytetaret shkodrane dhe ne fakt nje nderhyrje e tille eshte dashur te kryhet edhe me heret, pasi tashme me ndryshimin e motit qytetaret kalojne me pak ore prane ketyre stolave.

Lexoni dhe kete

NDIHMA DHE USHQIME PËR SHTËPINË E FËMIJËS 6–16 VJEÇ NË SHKODËR

Ambasada Kineze në vendin tonë ka dhuruar këtë të hënë disa ushqime dhe ndihma të …