“ROJET E SHKOLLAVE PUNOJNE NE TE ZEZE”

Daljet ne media të Ramës e Nikollës sa i përket sigurisë në shkolla janë vetëm show pasi realiteti është ndryshe, teksa këto institucione që kanë detyre arsimimin e brezit të ardhshëm, sot janë kthyer në ambjentet ku armët e ftohta kanabisi dhe sherret që fatkeqësisht përfundojnë edhe më pasoja në jetë njerëzisht siç ishte rasti i 16 vjeçarit mirditor, Anxhelo Gjokazajt i cili humbi jeten, janw treguesi mw i qartw pwr situaten e krijuar.

Denoncimi ka ardhur nga Presidentes së i Konfederates së Sindikatave Kol Nikollaj, sipas të cilit pagesat e rojeve kryhen me të ardhurat që shteti i mbledh nxënësve, ndërsa është e kuptueshme se me sigurimet abuzohet në mënyrë arbitrare.

Ndërkohë i njëjti problem sipas kreut të Konfederatës së Sindikatave, Kol Nikollaj, është edhe për sanitaret e shkollave, ndwrsa ministria e Arsimit vijon tw heshtw.

Lexoni dhe kete

TREGTIMI I USHQIMEVE NE KUSHTE SKANDALOZE

Pak metra larg koshave te plehrave shitet bylmeti. Ndersa trotuari eshte pushtuar nga tregtaret, ndersa ne …