Sunday , 25 October 2020

“ROLI I LOGOPEDIT” NE QENDREN E INFORMIMIT TE BE

“Roli i logopedit ne trajtimin e crregullimeve ne te folur” ka qene tema e takimit te organizuar ne Qendren e Informimit te Bashkimit Evropian ne Shkoder.

Ne kete workshop, moren pjese edukatore, mesues, psikologe te shkollave te qytetit te Shkodres dhe ishin kerkesat e shumta te ketyre te fundit qe mundesuan organizimin e ketij takimi. Nje gje te tille e thekson edhe logopedja, Anisa Hasani.

Logopedia eshte shkenca qe merret me studimin e crregullimeve ne te folur, te gjuhes, te komunikimit, te zerit dhe gelltitjes, ndersa logopedi eshte specialist para-klinik qe merret me vleresimin, diagnostikimin dhe trajtimin e ketyre crregullimeve. Ndersa, 6 Marsi shenohet si Dita Evropiane e Logopedise.

Lexoni dhe kete

DITA NDĂ‹RKOMBĂ‹TARE E SHKOPIT TĂ‹ BARDHĂ‹

NĂ« DitĂ«n NdĂ«rkombĂ«tare tĂ« Shkopit tĂ« BardhĂ«, ose siç njihet ndryshe dita e tĂ« verbĂ«rve, …