ROLI I ORGANIZATAVE CIVILE NE VENDIN TONE

Roli i organizatave civile ishte ne fokus te emisionit ”Miremengjes” ne Tv Rozafa kete te enjte. I ftuar ishte drejtuesi i organizates Intelektualet e Rinj, Shprese ne Shkoder, Blendi Dibra. Duke folur per rolin dhe qellimin e organizatave civile, Dibra u ndal te mungesa e nje rregjistri elektronik organizatash dhe legjislacioni tatimore.

Sipas Dibres, nje tjeter problem eshte edhe mungesa e akteve nenligjore dhe rimbursimi i TVSH-se.

IRSH eshte nje organizate qe operon prej kohesh ne qytetin e Shkodres dhe ka ne fokus transparencen ne institucionet vendore.

Lexoni dhe kete

PIKTURA PER SHTEPINE E TE MOSHUARVE SHKODER

Me rastin e rikonstruksionit të ambjentit të “shtëpisë së të moshuarve” në Shkodër, nxënësit e …