TV ROZAFA - Ne jemi kudo!

Switch to desktop Register Login

PROGRAMI

PROGRAMI i dites se Diele dt 20/04/2014

06;30 Hapja e programit publicitet të gjitha

06:40 Muzike folklorike

07:00 Publicitet

07:30 Montazhe kengesh nga spektakle te TVR

08:00 Publicitet

08:05 Emisioni:”Maratone “ per Pashke me vajza & djemt e TVR

09:00 Lajmet & Publicitet

09:10 Montazhe te zgjedhura nga TVR

10:00 Lajmet flash & Publicitet

10:10 Vazhdimi i emisionit

11:55 Publicitet

12:00 Lajmet & Publicitet

12:30 Emision :”Pasditja Juaj”nga Alma Mehmetaj- ritr.

13:30 Publicitet

13:35 Vazhdimi i Emisionit

14:10 Kenge e Humor te zgjedhur nga TVR

14:45 Publicitet

15:00 Lajmet & Publicitet

15:30 Dokumentar i TVR: Angjelo Masafra

16:00 Publicitet

16:20 Koncert :”Buqete per Bikun -60 vjetori i lindjes

17:45 Publicitet

18:00 Lajmet

18:30 Emision :”Pasditja Juaj”nga Alma Mehmetaj

19:10 Publicitet

19:15 Vazhdimi i emisionit

20;00 Publicitet

20:30 Edicioni kryesor i lajmeve

21:00 Publicitet

21:05 Film artistik:”Herkuli ”

22:25 Publicite

22:30 Java ne fokus

23:00 Vazhdimi i filmit

00:30 Muzike dhe Reklama gjate gjithe nates dhe ritr. i programacionit te dites

Share

Copyright © 2013 TV ROZAFA - Ne jemi kudo!. All Rights Reserved. Designed by Keminet.net

Top Desktop version