Tuesday , 22 October 2019

RRADHE PER PAISJEN ME KARTEN E SHENDETIT

sht paralajmruar se do t kt shtim t servave pr paisjen me kartn e shendeti por deri m tani nuk ka ndryshuar asgje.

Pika e cila ndodhet pran polikliniks s qytetit sht e vetmja q banort e qytetit por dhe t fshatrave I drejtohen pr tu pajisur me karten e shendetit ndersa radhet jane te shumta. Qytetart krkojn shtim t servave pasi po qndrojn n radhe per dit t tra.

Situata sht e njjt prej disa kohsh. Edhe pse ky problem sht br disa her pjs e kronikave televizive situata vijon t jt e njejt, qytetart duhet t presin n radhe per ore te tera pr t marre kartn e shendetit.

Lexoni dhe kete

SEMINAR I RËNDËSISHËM NGA KOMPANIA “NIKO HAIR & COLOUR”

Kompania “Niko Hair & Colour”, distributor i dy kompanive më të mëdha “Nika Beauty Excellence …