Monday , 26 October 2020

RRETHINA, PROBLEME ME ENERGJINE ELEKTRIKE

Prej 1 jave banoret e njesise administrative Rrethina kane probleme me furznizimin me energji elektrike. Sipas banoreve mungesat jane me orare te zgjatura ndersa luhatjet ne tension ne disa raste kane djegur pajisjet shtepiake

Ankesat e tyre lidhen edhe me leximin e matesave, paguajne pa patur nje fature

Shkeputjet ne ernergjine elektrike ndodhin kryesisht gjate nates. Ndersa zonat me problematike jane Grude e re, Hot dhe Bardhaj.

Lexoni dhe kete

VJERDHA: TË HËNËN RIKTHEHEM NË PUNË

Nga e hëna, Fuat Vjerdha do të kthehet në krye të Gjykatës së Apelit të …