RRETHINA, VIJON FUSHATA PER PASTRIMIN E TERRITORIT

Njesia administrative Rrethina vijon planin perpastrimin e territorit nga mbetjet e trasheguara. Administratori Vlash Pjetri tha se pastrimi I mbetjeve mbetet sfide ndersa qytetaret vijojne te hedhin mbetjet ne cdo vend.

I pyetur nese borxhet e trasheguara do te penalizojne ne pastrimin e territorit Pjetri u pergjigj se keto borxhe do te ndikojne negativisht.

Njesia administrative rrethina ne harkun kohor te 1 muaj kanisur nje fushate te gjere per pastrimin e territorit pasi me heret ka qene nje nder njesite me problematike ne kete aspekt. Pastrimi po behet ne bashkpunim me Bashkine Shkoder. Mbetjet dergohen ne landfildin e Bushatit.

Lexoni dhe kete

RRITJE PENSIONI PER PENSIONISTET NE VENDIN TONE

Në mbledhjen e rradhës të zhvilluar në Durrës, Këshilli i Ministrave ka vendosur të shtojë …