RREZIKU I ZJARREVE NE BASHKINE PUKE

Bashkia Pukë i ka marrë të gjitha masat për të përballuar zjarret në sezonin e verës. Një gjë e tillë pohohet nga kryebashkiaku Gjon Gjonaj, në një prononcim të tij për mediat. Ai shton se e rëndësishme është edhe sistemi i patronazhit, ku edhe jep nje sqarim për një gjë të tillë.

Në fakt, Bashkia Pukë përballet çdo sezon veror nga rreziku për zjarret. Kjo edhe për faktin se sipërfaqja me pyje është tepër e madhe në këtë bashki dhe temperaturat e larta bashkë me papërgjegjshmërinë e qytetarëve krijojnë situata të vështira.

Lexoni dhe kete

PROBLEMET ME ENERGJINE ELEKTRIKE NE THETH

Luhatjet e energjisë elektrike dhe shpeshherë mungesa e saj ka krijuar një problem serioz për …