Saturday , 16 February 2019

RREZIKU I ZJARREVE NE ZONEN E VELIPOJES

Përveç numrit të lartë të turistëve, zona e Velipojës vijon të mbetet e rrezikuar edhe nga zjarret. Por, shqetësimi ngelet tek rezervati nga rënia e zjarreve. Një gjë e tillë pohohet nga drejtori i zjarrëfikses në Bashkinë Shkodër, Agron Dibra. Ai tregon masat që janë ndërmarrë.

Ai shton se i është kushtuar vëmendje edhe hoteleve, ku janë ushtruar 15 kontrolle.

Në ditët e fundit, në Velipojë nuk kanë munguar as kontrollet ndaj lirimit të hapësirës publike ndaj biznesve të ndryshme.

Lexoni dhe kete

4.000 PROTESTUES NGA SHKODRA DREJT TIRANES PER PROTESTE

Rreth 4 mijë qytetarë dhe mbështetës të Partisë Demokratike kanë udhëtuar nga Shkodra në mbështetje …