Wednesday , 21 February 2018

RREZIKU NGA EROZIONI NE TOKAT BUJQESORE

Problemet persa i perket erozionit ne toka bujqesore vijojne te jene te pranishme ne disa njesi administrative te Bashkise Shkoder. Nje gje e tille pranohet edhe nga kryebashkiakja e Shkodres, Voltana Ademi, e cila thote se prej 3 vitesh kerkojme financime per vepra mbrojtje sic jane nderhyrje ne kanalet e para kulluese dhe argjinatura e Darragjatit.

Gjate viteve te fundit, ne Qarkun e Shkodres nuk ka pasur asnje financim qe lidhet me veprat e mbrojtjes.

Per Ademin eshte e rendesishme qe te behet e mundur qe bizneset dhe familjet te mos kene deme per shkak te rrezikut qe i kanoset.

Lexoni dhe kete

7 RASTE ME SEMUNDJEN E FRUTHIT NE LEZHE

Edhe Lezha është prekur nga sëmundja e “Fruthit”.7 raste janë Diagnostifikuar me këtë sëmundje nga …