Thursday , 6 August 2020

RRITEN ÇMIMET NE PRAG TE FESTAVE TE FUNDVITIT

Festat e fundvitit ashtu si gjithmone shoqerohen me rritje te cmimeve te produkteve.Kryesisht fruta-perimet jane ata qe e ndjejne kete tendence rritjeje per konsumatoret. E keta te fundit shprehen se tashme jane mesuar me zakonin  e rritjes se cmimit te produkteve nga tregtaret sa here qe jemi ne prag te festave.

Kjo rritje e cmimeve te produkteve eshte bere tashme e zakonshme ne prag te festa por kjo gje ndodh pasi konsumatoret jane te detyruar qe tavolina e festave te fundvitit te jete plot cka i detyron ata ti blejne produktet, edhe pse me nje cmim me te larte.

Dhe ndodh qe cmimet  e rritura per festa hera heres nuk e justifikojne produktin e blere, por i kane te nevojshme per ti blere. Jemi vetem ne fillim te muajit Dhjetor, e deri ne fund te tij kur jane dhe festat e fundvitit, konsumatoret do tju duhet te shpenzojne me teper keto jave per produkte qe deri me tani i kane marre me lire, sigurisht per shkak te festave.

Lexoni dhe kete

BANORĂ‹T E LAGJES SKĂ‹NDERBEG MARRIN MBĂ‹SHTETJEN E INSTITUCIONEVE

BanorĂ«t e lagjes SkĂ«nderbeg nĂ« qytetin e ShkodrĂ«s duket se tashmĂ« kanĂ« edhe mbĂ«shtetjen e …