Breaking News

RRITET INTERESI PER TE APLIKUAR PER SUBVENSIONE NE BUJQESI

Këtë vit ka patur interes të shtuar të fermereve për të aplikuar për subvensione në bujqësi në qarkun e Lezhës.Numri i fermereve që kanë aplikuar është 193 e kjo do të thotë 85% më shumë se një vit më parë.Të dhënat janë bërë publike nga nga Drejtori i Bujqësisë në Lezhë Ndoc Lleshi, sipas të cilit komunikimi intensiv i specialisteve me të interesuarit ka sjell shtim të aplikanteve.

Lleshi shton se me sistemin e ri të aplikimit onlinë garantohet transparenca dhe shmanget mundësia për abuzime.

Lista e fermereve fitues të subvensioneve në bujqësi pritet të shpallet deri në fundin e këtij muaji.Duke ju referuar fakti se rajoni i Lezhës është një zonë me rendiment mjaft të lartë në bujqësi, mbështetja për fermeret shihet se mjaft e nevojshme.

Lexoni dhe kete

NXENESIT E SHKOLLES PROFESIONALE “NDRE MJEDA” BOJKOTOJNE MESIMIN

Nxënësit e shkollës së mesme profesionale “Ndre Mjeda” në Bushat kanë organizuar këtë të enjte …