Friday , 30 October 2020

RRUGA “AT ZEF VALENTINI” NË SHKODËR, E LËNË NË HARRESË

Rruga “At Zef Valentini” në qytetin e Shkodrës nuk njeh asnjë ndërhyrje prej disa vitesh.

Kjo rrugë ndodhet pranë drejtorisë së transportit rrugor, por sa herë ka reshje shiu gropat e shumta mbushen me ujë, duke krijuar probleme të shumta në lëvizjen e banorëve të zonës, e sidomos të fëmijëve që shkojnë në shkollë.

Kjo është një ndër ato rrugë që siç duket nuk ka marrë ende vemendjen e Bashkisë Shkodër.

Lexoni dhe kete

MUAJI I NDËRGJEGJËSIMIT PËR KANCERIN E GJIRIT

Operatori i Shërbimeve të Kujdesit Shëndetësor Shkodër, në kuadër të mbylljes së muajit të ndërgjegjësimit …