Thursday , 1 October 2020

RRUGA DREJT HAXHIT

Myftinia Shkodër ka organizuar një tjetër takim me besimtarë të qytetit, ku në fokus ishte Haxhi. Në këtë takim u shfaq një dokumentar me rastin e përgatitjes së haxhilerëve shkodranë për udhëtimin e jetës drejt vendeve të shenjta në kryerjen e Haxhit. Në fjalën e tij, myftiu i Shkodrës Imam Muhamed Sytari foli për rëndësinë e Haxhit dhe tregoi vendet ku besimtarët do të vizitojnë.

Qabja është zemra e botës islame, që i pret dhe i dërgon impulset e Islamit në të gjithë popujt e botës.

Lexoni dhe kete

“JAM INVALID, 8 MUAJ AS PËRKRAHJE, AS NDIHMË, ASGJË”

Klodian Luku është një banor i Shijakut, që bashkë me 16 anëtarët e tjerë të …