RRUGA DREJT SHENGJINIT NE ERRESIRE

Nëse në këtë rrugë kalon për herë të parë do mendosh diku ke humbur në ndonjë fshat të thellë.Rruga drejt Shëngjinit dhe qendra e këtij qyteti turistik janë në erresire totale.Ndriçuesit në rrugë nuk funksionojnë prej shumë vitesh, duke bërë që kjo zonë të ngjaje me ndonjë fshat të humbur.Bashkia Lezhë thotë se kjo rrugë është në varesi të Autoritetit Rrugor Shqiptar, ndaj dhe problematika i është adresuar prej dy vitesh këtij dikasteri, por nuk kanë marrë zgjidhje.

Me shumë gjasa edhe ky sezon turistik do ta gjeje rrugen drejt Shëngjinit në erresire, pasi zgjidhje e problemit duke ende shumë larg.Ndërkohë Bashkia ka bërë me dije se me të ardhurat e sajë do të investojë për ndriçimin e rruges Kunës, ndërhyrje që pritet të përfundoje para sezonit turistik.

Lexoni dhe kete

COVID-19, MATERIALE MBROJTESE PER SPITALIN E LEZHES

Pajisje mbrojtese personale, dizinfektues dhe pajisje per trajtimin e pacienteve me probleme respiratore i jane …