RRUGA E DEGRADUAR NE SANXHAK TE KURBINIT

Kjo është gjendja e rrugës në Sanxhak të Kurbinit. Në kohë me shi lëvizja e mjeteve dhe këmbësoreve është mjaft e vështire, për shkak të gropave që mbushen me ujë.

Kjo situatë vijon prej shumë vitesh, duke vështiresuar jetesen e banoreve të kësaj zonë e cila ndodhet vetem pak km larg qytetit të Laçit.

Banoret e konsiderojnë të pafalshme gjendjen në të cilet ndodhet rruga dhe fajësojnë Bashkinë e Kurbinit për mungese vemendje.

Në situatë të ngjashme janë thuajse të gjitha rruget në fshatrat e Kurbinit, duke sjell mjaft probleme në lëvizjen e këmbësoreve dhe automjeteve.

Lexoni dhe kete

PERRENJTE MALOR, SHQETESIM PER LEZHEN

Përmbytjet e tokave bujqësore, rrëshqitjet e dherave dhe dëme të tjera gjatë reshjeve të shiut …