Tuesday , 27 October 2020

Rruga e Drishtit ne gjendje te amortizuar. Banoret: Po largohen turistet!

Jane 3 kilometer rruge qe nga Ura e bardhajve e deri tek kalaja e Drishtit te cilat prej vitesh kane mbetur te amortizuar. Per here te trete banoret dhe frejtuesit e automjeteve detyrohen qe te kontribojne per te mirembajtur kete segment I cili nga dita ne dite behet I pakalueshem.

Drishti ne kete menyre mbetet larg turisteve ndones eme bukuri te medha natyrore. Banoret drejtojne apele te vazhdueshme per institucionet perkates edhe drejtiorite e rrugeve qe te vene dore ne kete rruge.

Gjendja e kesaj rruge jo vetem amortizon automjetet dhe e bent e veshtire qarkullimin por izolon kete fshat turistik nga vizitore te shumte.

Lexoni dhe kete

QYTETI I LAÇIT NEN PUSHTETIN E INERTEVE

Kjo është pamja që të ofron lagjia numer katër në qytetin e Laçit. Zona është …