Saturday , 24 March 2018

RRUGA E DUKAGJINIT, BANORET E ZONES KERKOJNE NDERHYRJE

Rruga e Dukagjinit vijon te jete nje problem serioz per banoret e kesaj zone. Per kete arsye, anetare te shoqates “Dukagjini” dhe banore te kesaj zone zhvilluan nje mbledhje sebashku per te diskutuar problematikat e kesaj zone.  Ato ben me dije se jane mundesuar kontakte me qeverine dhe ministrat e kabinetit Rama per t’u njohur  me kerkesat e banoreve. Gjithashtu, ato kerkuan  edhe bashkepunimin e pushtetit lokal me qeverine per rrugen.

Kerkesa kryesore e banoreve te kesaj zone eshte asfaltimi i rruges se Dukagjinit ndersa shpresojne ne nje takim me vete kryeministrin Rama per ti shprehur edhe kete problematike, qe eshte prezente prej vitesh, por qe nuk po merr nje zgjidhje.

Lexoni dhe kete

MILLJA: SHQETESIM MBETET PIKA KRITIKE E LIQENIT TE SHKODRES

Pika kritike e liqenit të Shkodrës mbetet shqetësim për prefektin e Qarkut Shkodër, Çesk Millja. …