Monday , 25 October 2021

RRUGA E FSHATRAVE ASHTE- KOSMAÇ E AMORTIZUAR

Rruga kryesore qe lidh fshatrat Ashte me fshatin Kosmaç ne Bashkine e Vaut te Dejes eshte ne gjendje te amortizuar. Sikur te mos mjaftonte kjo pergjate gjithe gjatesise se saj ky segment cdo dite mbushet me mbeturina dhe mbetje te akumuluara. Banoret ankohen se paguajne taksen e pastrimit por ky sherbim nuk ofrohet, ndersa theksojne se ne fushate elektorale eshte premtuar shtrimi i rruges, por ne fakt asgje nuk ka ndryshuar.

Rruga lidhese mes dy fshatrave prej vitesh ndodhet ne kete gjendje. Banoret e fshatrave te cilet e levizin ne kete rruge bejne me dije se u duhet te perballen cdo dite me gropat e kesaj rruge dhe mbetjet qe jane prezente cdo dite.

Apeli vijon te jete i hapur per bashkine e Vaut Dejsit, qe te mbaje premtimin e dhene ne fushaten elektorale per rikonstruksionin e kesaj rruge.

Lexoni dhe kete

SHKODĂ‹R, 20 VIKTIMA NĂ‹ 2 VITET E FUNDIT TĂ‹ TRAFIKIMIT TĂ‹ QĂ‹NIEVE NJERĂ‹ZORE

Trafikimi i qĂ«nieve njerĂ«zore vijon tĂ« jetĂ« njĂ« fenomen shumĂ« i pĂ«rhapur nĂ« shoqĂ«rinĂ« shqiptare. …