RRUGA E SHKATERRUAR “IZOLON” DHJETERA FAMILJE NE LEZHE

Këto pamje i përkasin rruges pranë Drejtorisë së Bordit të Kullimit fare pranë qendres së qytetit të Lezhës.Ky segment rrugor i cili është më pak se 500 metra ka degraduar plotësisht.Mjaftojne pak reshje shiu që rruga të bëhet e pakalueshme nga gropat e balta, duke izoluar me dhjetra familje në dy anet e sajë sa edhe fëmijet e kanë të vështire të shkojnë në shkollë.Banoret thonë se kjo problematike vijon prej shumë vitesh dhe Bashkia është në dijeni të kësaj situte por nuk ndërhyn.

Bashkia Lezhë justifohet më faktin se nuk ka fonde për të ndërhyre në rehabilitimin e këtij segmenti rrugor.Në këto kushte banoret e kësaj lagje duhet të marrin masa që të lëvizin me çizme, pasi zgjidhje e këtij problemi duke enede shumë larg.

Lexoni dhe kete

FUSHATA E POLICIMIT NE KOMUNITET

Prej disa javësh, organizata Intelektualët e Rinj Shpresë në bashkëpunim me drejtorinë e policisë së …