Saturday , 16 February 2019

RRUGA E THETHIT, SHUMË PREMTIME POR ASNJË NDËRHYRJE

Rruga e Thethit vijon të jetë problem për banorët e zonës. Një problem me të cilin përballet edhe turistët e shumtë të huaj që vijnë në këtë zonë.

Por, janë vetë banorët e zonës së Thethit që flasin për një problematikë të tillë. Ato shprehen se rruga është në gjëndje skandaloze dhe është bërë shkak për rënie të numrit të turistëve. Kemi marrë shumë premtime dhe taksat na i marrin rregullisht, por nuk na përgjigjen me shërbime shtojnë banorët.

Banorët e zonës kërkojnë ndërhyrjen e shtetit ose të pushtetit lokal për asfaltimin e kësaj rruge.

Lexoni dhe kete

4.000 PROTESTUES NGA SHKODRA DREJT TIRANES PER PROTESTE

Rreth 4 mijë qytetarë dhe mbështetës të Partisë Demokratike kanë udhëtuar nga Shkodra në mbështetje …