RRUGA E VILUNIT, NIS NDERHYRJA NGA BASHKIA SHKODER

Rruga e Vilunit, ose ndryshe e quajtur si “rruga e vdekjes” prej dy javesh  i eshte nenshtruar rikonstruksionit.Njesia Administrative Velipoje ka nderhyre fillimisht me stabilizant por kjo nuk eshte e mjaftueshme , pasi fondet e bashkise jane minimale dhe kerkohet mbeshtetje nga qeveria per rikonstruksionin total te saj. Kreu I njesise administrative Velipoje Altin Kaci thote se i ka derguar projektin per miratim qeverise dhe fondit te zhvillimit por ende s’ka marre asnje pergjigje.

Bashkia Shkoder ka premtuar se do te gjeje hapsirat e duhura edhe per qendren shendetsore Rrjoll.

Mosvenia ne funksion e qendres shendetesore te Rrjollit vazhdon duket se edhe per kete vit do te jete nje problem ende i pa zgjidhur qe mbetet nje perplasje deklaratash mes institucioneve.

Lexoni dhe kete

NDERHYRJA E POLITIKES PER RENIEN E VLLAZNISE

Ndërhyrjen politike për rënien e Vllaznisë, kryebashkiakja e Shkodrës, Voltana Ademi, e lidh me kontrollet …