Friday , 22 October 2021

RRUGA E ZDRALES, MES GROPAVE DHE KAOSIT

Gropa dhe kaos ne levizje, eshte kjo panorama qe te ofrohet ne rrugen prane tregut te Zdrales ne qytetin e Shkodres. Pavaresisht se kjo rruge eshte nder me te frekuenturat ne qytet, si shkak edhe i tregut qe ndodhet aty prane, ajo prej vitesh nuk njeh nderhyrje. Kalimtaret shprehen se e kane te veshtire levizjen, e po ashtu edhe drejtuesit e mjeteve, pasi cdo dite mjetet e tyre i nenshtrohen amortizimit.

Qytetaret bejne apel drejt Bashkise Shkoder, ne menyre qe situata e krijuar te marre zgjidhje sa me pare, pasi dhe fondi i nevojshem per mbylljen e ketyre gropave eshte fare modest.

Lexoni dhe kete

SHKODËR, 20 VIKTIMA NË 2 VITET E FUNDIT TË TRAFIKIMIT TË QËNIEVE NJERËZORE

Trafikimi i qënieve njerëzore vijon të jetë një fenomen shumë i përhapur në shoqërinë shqiptare. …