Thursday , 15 April 2021

RRUGA “HASHIM KOPLIKU” E LËNË NË HARRESË

Rruga “Hashim Kopliku” në lagjen Rus të qytetit të Shkodrës është lënë në harresë të plotë nga pushteti lokal.

Banorët e kësaj lagje thonë se nuk është ndërhyrë asnjëherë dhe për këtë fajësojnë bashkinë.

Në këtë lagje janë rreth 20 familje që po përballen me një problematikë të tillë.

Lexoni dhe kete

PROTESTE KUNDER HEC-it, BLLOKOHET RRUGA E KOMBIT

Vijimi i punimeve dhe mungesa e reagimit nga institucionet shtetërore, ka ngritur sërish në proteste …