Monday , 26 February 2018

RRUGA “LODOVIK SARAÇI”, VEND-PARKIM AUTOMJETESH

Rruga “Lodovik Saraci” ne lagjen Dugajt e Reja te qytetit te Shkodres eshte kthyer prej kohesh ne nje vend-parkim automjetesh. Edhe pse eshte nje rruge me dy kalime, nga parkimet e shume automjeteve krijohen jo pak probleme gjate levizjes. Por, problemi kryesor eshte edhe per banoret e kesaj lagje qe perballen me parkimin e automjeteve para shtepive te tyre. Banoret detyrohen te vendosin mbishkrime ku shkruhet “Nuk lejohet parkimi” e pothuajse ne cdo banese gjen nga nje mbishkrim te tille.

Si rrjedhoje kerkohet nje nderhyrje nga pushteti lokal apo policia rrugore per parkimet e shumta te automjeteve ne kete rruge. Nje shqetesim i tille eshte ngritur edhe me heret nga banoret e kesaj zone, por deri tani askush nuk ka reaguar dhe situata vijon te mbetet e njejte.

Lexoni dhe kete

NDIHMA DHE USHQIME PËR SHTËPINË E FËMIJËS 6–16 VJEÇ NË SHKODËR

Ambasada Kineze në vendin tonë ka dhuruar këtë të hënë disa ushqime dhe ndihma të …