RRUGA NE DOBRAÇ I RI E LENE NE HARRESE PREJ VITESH

Rruga ne Dobraç i Ri te qytetit te Shkodres vijon te mos njohe asnje nderhyrje nga pushteti lokal. Prej vitesh kjo rruge ndodhet mes gropave te shumta. Gropa, te cilat mbushen me uje kur ka reshje shiu. E nje gje e tille krijon veshtiresi te madhe gjate kalimit te banoreve te zones. Banoret kerkojne nderhyrje ne kete rruge, pasi ndodhet afer qytetit, por qe eshte lene ne harrese te plote.

Edhe pse jane rreth 400 meter rruge, duket se banoret e zones duhet te presin edhe per disa kohe dhe te levizin mes baltes dhe pluhurit te kesaj rruge.

Lexoni dhe kete

ISMAIL MUÇEJ, NJE JETE NE SHERBIM TE DIJES

Një aktivitet kushtuar Ismail Muçej është zhvilluar pasditën e së dielës në qytetin e Shkodrës. …