Breaking News

RRUGA NE LAGJEN “NENE TEREZA” DO TE MARRE EMRIN ALEKSANDER NDOKA

Rruges që lidh lagjen “Nënë Tereza” të qytetit të Lezhës me supestraden do ti vendoset emri i këshilltarit të ndjere Aleksander Ndoka.Vendimi u mor nga Këshilli Bashkiak me propozim të këshilltarit Emirjan Lazri.Ai u shpreh se Aleksander Ndoka ka dhënë një kontribut të jashtëzakonshem në mbarvajtjen e Këshillit Bashkiak dhe në disa funksione publike që ka mbajtur, ndaj dhe ky vlersim është në shenje respekti për figuren e tijë.

Aleksander Ndoka u nda nga jeta 2 muaj më parë, por duke lënë një emer të mirë na mbarë opinion publik në Lezhë, pasi gjatë gjithë aktivitetit të tijë publik ka qendruar pranë qytetareve, duke ju dhënë zgjidhje problemeve të tyre.

Lexoni dhe kete

MBARVAJTJA E SEZONIT TURISTIK NE LEZHE

Mbarvajtja e sezonit turistik ishte në fokus të një takimi që prefekti i Lezhës Gjergj …