RRUGA “QAZIM RROJI”, E LENE NE HARRESE NGA BASHKIA SHKODER

Amortizimi i rrugeve vijon te jete nje problem ne lagjet e Bashkise Shkoder. “Qazim Rroji” eshte emri i nje nga rrugeve qe nuk njeh nderhyrje prej disa vitesh nga pushteti lokal. Pavaresisht ankesave te banoreve te zones, kjo rruge ndodhet mes gropave te shumta, te cilat mbushen me uje sa here ka reshje shiu. Si rrjedhoje veshtiresohet edhe kalimi i banoreve te zones, qe kerkojne nderhyrje te menjehershme.

Kjo rruge ndodhet prane qendres se qytetit te Shkodres por duket se Bashkia Shkoder e ka lene ne harrese. Natyrisht asfaltimi i kesaj rruge ose mbyllja e ketyre gropave nuk kerkon ndonje investim te madhe, sa te lihet ne kete gjendje.

Lexoni dhe kete

“VRASJET E PRINDERVE NGA FEMIJET DHE MUNGESA E BESIMIT NE ZOT”

Nga xhamia “Ebu Beker” e qytetit të Shkodrës, myftiu i Shkodrë, imam Muhamed Sytari, mbajti …