RRUGA QË LIDH SHLLAKUN ME SHKODRËN, E AMORTIZUAR

Rruga që lidh zonën e Shllakut me qytetin e Shkodrës, 39 kilometra e gjatë, ka vite që nuk njeh ndërhyrje. Mbi 2.000 banorë të kësaj zone kërkojnë asfaltimin e kësaj rruge, ndërkohë deri më sot nuk ka ardhur asnjë projekt nga Bashkia Shkoder. Gjithashtu, amortizimi i rrugës e ka bërë thuajse të pamundur shërbimin shëndetësor për banorët e 15 fshatrave të Shllakut.

Kjo rrugë mund të jetë ndër të paktat rrugë në Shqipëri, e cila nuk njeh ndërhyrje në 30 viteve e fundit.+

Lexoni dhe kete

SIGURIA NE BREGDETIN E TALES NE LEZHE, VENDOSEN 7 KULLA VROJTIMI POR….

Në bregdetin e Tales në Lezhë janë vendosur, 7 kulla vrojtimi.Situata duket e përmiresuar, duke …