Tuesday , 18 December 2018

“RRUGA QE NUK NJEH NDERHYRJE PREJ 20 VITESH”

Rruga prane rreth-rrotullimit te Dobraçit ne unazen lindore te qytetit te Shkodres ndodhet prej vitesh ne gjendje te amortizuar. Pavaresisht kerkesave disa here te banoreve te kesaj zone askush nuk nderhyn per asfaltimin e kesaj rruge, ne te cilen ndodhen me dhjetera familje. Banoret shprehen se per asfaltimin e rruges kane marre vetem premtime e kur ka reshje shiu kjo rruge behet e pakalueshme.

Situata veshtiresohet me shume per femijet e zones. Çdo dite ato detyrohen te kalojne prane gropave me uje per te shkuar ne shkolle, nderkohe situata do te veshtiresohet akoma me shume kur reshjet e shiut te shtohen.

Lexoni dhe kete

“ARTI KUNDER DHUNES”

Në kuadër të projektit “Arti kundër dhunës”, Bashkia Shkodër ka organizuar pasditën e së premtes …