Thursday , 3 December 2020

RRUGET E LEZHES VIJOJNE TE MBETEN PROBLEMATIKE PERSA I PERKET AKSIDENTEVE

Rruget që përshkojnë qarkun e Lezhës vijojnë të mbeten problematike përsa i përket aksidenteve.Mungesa e mbikalimeve si dhe shkelja e rregullave të qarkullimit rrugor nga drejtuesit e mjeteve janë shkaqet e këtyre aksidenteve.Në këtë konkluzion ka dalë policia rrugore e cila i kërkon Autoritetit Rrugor ndërtimin e mbikalimeve në zonat e banuara si një mënyre për të shmangur aksidentet.

Mena shton se sinjalistika rrugore është përmiresuar në të gjitha akset rrugore, por ajo duhet respektuar nga drejtuesit e mjeteve.

Për të rritur sigurinë rrugore policia ka shtuar prezencen e sajë në akset më problematike, ndërsa masat ndëshkimore kanë qenë mjaft të ashpra deri në heqje të lejeve të drejtimin ndaj drejtuesve te mjeteve që shkelin rregullat e qarkullimit rrugor.

Lexoni dhe kete

POLICIA ARRESTON 1 SHTETAS PER VRASJEN NE DAJÇ

Zbardhen emrat e të arrestuarve në Shkodër për vrasjen e Ridvan Ramazanit. Policia bënë të …