Sunday , 20 January 2019

RUAJTJA E BUNES, AKTIVITET EKO MENDJE- KESHILLI RINOR BASHKIAK SHKODER

Ne kuader te nismave sensibilizuese per ruajtjen e Bunes nga bay-passi i Shkodres, Keshilli Rinor Bashkiak Shkoder dhe organizata per ruajtjen e mjedisit “Eko Mendje” ndermorren mesditen e kesaj te Hene nje aktivitet ndergjegjesues prane pedonales se Molos. Kryetarja e Keshillit Rinor Bashkia Shkoder, Hejli Haxhia, tha se qellimi i aktiviteti eshte krijimi i nje mesazhi per qytetaret dhe per pushtetin lokal e qendror per ruajtjen e Bunes. Ajo tha se kjo eshte nje pamje e shemtuar dhe i humb vlera liqenit.

Nese nuk do te kete ndalim te punimeve ne bay-passin e Shkodres atehere paralajmerohen edhe protesta nga shoqeria civile.

Lexoni dhe kete

MOTI I KEQ, DEME TE SHUMTA NE FSHATIN KOSMAÇ

Moti i keq me erëra të forta dhe reshje dëbore ka shkaktuar dëme të mëdha …