Breaking News

RUAJTJA E RESURSEVE PESHKORE TE KRAPIT

Pranë liqenit të Shkodrës ka pasur një rritje të resurseve peshkore të krapit. Por, po përgatisim planet e punës për bllokimin e tregtimit të rasatit të vogël. Shprehet kështu drejtori i organizatës së menaxhim-peshkimit Shkodër, Arjan Çinari.

Por, ato përsona që do të kapen duke kryer këtë lloj tregtie do të përballen me ligjin.

Çinari thekson se në kohët e fundit vihet re një ulje e rasteve të gjuetisë së paligjshme.

Lexoni dhe kete

GJAKMARRJA, 50 TE VRARE DHE 130 TE PLAGOSUR NE 2018

Organizata “Operazione Colomba” organizoi këtë të premte aktivitetin e radhës ndërgjegjësues në luftën kundër gjakmarrjes …