Friday , 19 January 2018

SADIKU: VIJOJNE AKSIONET NDAJ VJEDHJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE

Ne daljen e tij te pare per emdiat pas emerimit ne krye te operatorit te shperndarjes se energjise elektrike Ervin Sadiku,  ka bere me dije se ne bashkepunim me policine e shtetit vijojne aksionet ndaj abuzimeve ne energjine elektrike, teksa paralajmeroj edhe masa 0 ndaj punonjesve te oshee-se nese konstatohen se jane ne shkelje te ligjit.

Sadiku apeloj ndaj abonenteve debitor qe te paraqiten prane zyrave te oshee deri ne fund te mujit dhjetor ne menyre qe te perfitojne nga lehtesirat e krijuara.

Oshee rajoni Shkoder mbulon zonen e Shkodrs, Koplikut, Lezhes dhe pukes, ndersa ka ne total 125 mije abonente.

Lexoni dhe kete

ZGJEDHJET LOKALE NE ULQIN NE “AUTOCHTHONOUS”

Autostrada Adriatiko-Joniane do kaloi nëpër bregdetin e Ulqinin duke u lidhur me Velipojën dhe më …