“SE BASHKU MUNDEMI” AKTIVITET NE SHKOLLEN SPECIALE “3 DHJETORI”

“Se bashku mundemi” ishte motoja e aktvitetit festiv te organizuar kete te merkure ne shkollen speciale “3 Dhjetori” te qytetit te Shkodres. Nje aktivitet qe vjen ne ndihme te femijeve te kesaj shkolle per ti zhvilluar me shume ato. Per mesuesen e muzikes se kesaj shkolle, Violeta Paçrami muzika ne keto aktivitete festive per keto femije eshte nje lloj terapie qe i ndihmon me teper ato. Gjithashtu, ajo ka edhe nje kerkese, qe te kthehen syte nga keto femije dhe te trajtohen si te gjithe te tjeret.

Aktiviteti me femijet e kesaj shkolle u shoqerua me kenge, valle dhe recitime.

Lexoni dhe kete

DITA NDERKOMBETARE E MELANOMES

Në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Melanomës është organizuar një aktivitet ndërgjegjësues nga zyra e …