Friday , 21 February 2020
Breaking News

“S’E L’SHOJMË ASPAK!”

Shoqnia kulturore “Ilirikum”, miq të Shën Françeskut Shkodër ka organizuar pasditën e së dielës shfaqjen “S’e l’shojmë aspak!”, një shfaqje për atdheun. Aktiviteti u organizua në kishën françeskane.

Këto ditë jemi lutur për viktimat nga tërmeti shton ai.

Shfaqja ishte planifikuar për festat e flamurit, por u shty për shkak të situatës së tërmetit.

Lexoni dhe kete

“LAHUTA E MALCIS” FLET EDHE FRENGJISHT

”Lahuta e Malcis” e At Gjergj Fishtës flet edhe frengjisht. Një i ri nga Kosova …