Saturday , 17 March 2018

“SEBASHKU, NJE SY PER MJEDISIN”

Ne kuader te projektit “Sebashku, nje sy per mjedisin” u organizua kete te merkure nje takim ne qytetin e Shkodres qe kishte ne fokus ruajtjen e mjedisit. Takimi organizohej nga Qendra e Informacionit Arhus Shkoder me mbeshtetje te Ambasades Suedeze dhe i zbatuar nga Qendra Rajonale e Mjedisit ne vendin tone. Ne fokus ishte diskutimi per vleresimin e performances se energjise ne ndertesa ne qytetin e Shkodres, permes konceptit te varferise energjetike. Drejtori i Qendres Rajonale te mjedisit, Mihallaq Qirjo, tha se kjo eshte nje nisem e re qe do ti vijne ne ndihme institucioneve vendore.

Ne kete aktivitet merrnin pjese perfaqesues te OSHEE, institucioneve publike, shoqata te ndertuesve, dhoma e tregtise, si edhe perfaqesues te Bashkise Shkoder dhe shoqerive civile.

Lexoni dhe kete

“REAGO PER NJE JETE TE SIGURTE”

Në kuadër të projektit “Reago për një jetë të sigurtë”, organizata Intelektualët e Rinj Shpresë, …