SEMINAR ME SPORTISTET E VLLAZNISE NE TAEKWONDO

Per here te pare ne Shkoder eshte zhvilluar nje seminar me mjeshtrin nga Saranda, Dorian Lapaj. Seminari u zhvillua ne palestren e ekipit te Vllaznise ne Taekwondo. I ftuar ishte i vetmi brez i zi brazilian Xhu Xhitsu ne vendin tone dhe i çertifikuar nga familja Gracie Barra ne Angli. Elion Puka, trajner i Vllaznise ne kete sport dhe Dorian Lapaj, trajner i ekipit te Sarandes folen rreth qellimit te ketij seminari.

Ky bashkepunim kishte ne fokus pasurimin me teper me teknikat e Bjj, qe jane baze per sportin e MMA. Ky sport ne Shkoder po rritet dita-dites dhe kjo vjen fale punes me perkushtim te trajnerit Puka dhe sportisteve te tij.

Lexoni dhe kete

“VLLAZNIA B” NESËR SYNON PIKË NË PESHKOPI NDAJ KORABIT

Pas pushimit javën e kaluar për shkak të kalendarit, “Vllaznia B” rikthehet të luajë këtë …