Wednesday , 20 June 2018

SEMINAR TRAJNUES PER SPORTIN E HENDBOLLIT

Nje seminar trajnues qe do te sherbeje per mesuesit e edukimit fizik te marrin leksionet e para per sportin e hendbollit u organizua kete te Premte ne qytetin e Shkodres. Per drejtuesit e ketij aktiviteti e rendesishme eshte qe te nxiten nxenesit ta perkrahin kete sport ne Shkoder. Nderkohe, qe synimi eshte qe te krijohen edhe ekipe zinxhire ne hendboll.

Seminari me lektore te huaj ka nisur ne Tirane dhe ne Shkoder do te zhvillohet per dy dite me rradhe. Per te perfunduar pastaj ne Vlore dhe Elbasan.

Lexoni dhe kete

LIKA: VLLAZNINË E RRËZUAN NJERËZ TË FUQISHËM NË SHKODËR

Kapiteni I Vllaznisë Gilman Lika për herë të parë pas një muaji nga rënia e …