Breaking News

SEMUNDJET E ZEMRES

Moshat mbi 65 vjeç dhe ato që kanë kaluar sëmundjet kardiovaskulare janë më të rrezikuar për tu prekur nga sëmundjet e zemrës në këtë periudhë të vitit. Shprehet kështu mjeku kardiolog pranë spitalit të Shkodrës, Edi Smajlaj. Ai kërkon më shumë kujdes nga këto përsona.

Smajlaj tregon masat që duhen ndërmarrë për tu ruajtur nga i ftohti në këtë periudhë.

Numri i përsonave të prekur nga sëmundjet kardiovaskulare ka qenë i lartë në vitin që lamë pas dhe prandaj duhet një kujdes më i madh, vecanarisht në këtë periudhë të ftohtë të vitit.

Lexoni dhe kete

70-VJETORI I LINDJES SE ARQIPESHKVIT TE DIOQEZES SHKODER- PULT

Kjo e shtunë e 23 marsit është e veçantë për arqipeshkvin e dioqezës Shkodër-Pult, Imzot …