Wednesday , 2 December 2020

SEZONI TURISTIK, ISHPM APEL BASHKIVE

Gjoba e marre nga Bashkia Shkoder do te jete nje presion I vazhdueshem ne prag te sezonit turistik, per te reaguar pozitivisht. Per kryeinspektorin e mjedisit Edmond Terthorja, afrimi I sezonit turistik duhet te zgjoje nga gjumi Bashkine Shkoder e cila ka pergjegjesi ne menaxhimin e territorit.

2 jave me pare Bashkia Shkoder mori nje gjobe prej 5 milion leke te vjetra per mos menaxhimin e mbetjeve, e nga ana tjeter inspektoriati I ben thirrje bashkise Shkoder qe te marre masa te duhura per nje sezon turistik te paster.

 

Abonohu per lajmet e fundit 

[rainmaker_form id=”28203″]

Lexoni dhe kete

PRODHIMI I ENERGJISË SË PASTËR NË SHKODËR

Shkodra është e para në prodhimin e energjisë së pastër. Mesazhi është përcjellë me vendosjen …