SEZONI TURISTIK NË PLAZHIN E VELIPOJËS

Edhe pse ka nisur me vonesë dhe disa herë është shtyrë, sezoni turistik në Velipojë ka nisur mjaft i mbarë. Një gjë e tillë pranohet nga drejtori i drejtorisë së turizmit në Bashkinë Shkodër, Gentian Mema. Sipas tij, ka më shumë pushues në këtë muaj se një vit më pare, ne te njejten periudhe.

Përsa i përket kritikave të ministrisë së turizmit ndaj bashkive, Mema theksoi:

Ndërsa në lidhje me vendosjen e rojeve bregdetare, Mema tha se jemi në fazën e lidhjes së kontratave.

Pushues të shumtë vijojnë të frekuentojnë plazhin e Velipojës, ku natyrisht një numër i madh vijnë edhe nga Kosova.

Lexoni dhe kete

KATASTROFAT NATYRORE, TAKIM SHQIPËRI – MALI I ZI

Katastrofat natyrore kanë bërë bashkë në një takim përfaqësues të Shqipërisë dhe Malit të Zi, …