“SFIDAT QE NXISIN BESIMET”, AKTIVITET NDERGJEGJESUES

“Droga, fajdet dhe lojrat e fatit, sfida qe nxisin besimet” ishte titulli i aktivitetit te organizuar pasditen e se merkures ne kinema “Millenium” te qytetit te Shkodres. Nje aktivitet i iniciuar nga perfaqesues te komuniteteve fetare ne qytetin tone. Ne fjalen e tyre, ato dhane mesazhe per tu larguar nga keto vese qe demtojne shoqerine dhe familjen.

Ne kete aktivitet merrnin pjese imame, famullitare dhe perfaqesues te pushtetit lokal ne Shkoder.

 

Lexoni dhe kete

NDEROHET DESHMORI I KOMBIT “KOL NDREC MIRDITA”

Mirdita kë nderuar Dëshmorin e Kombit, Kolë Ndrec Mirdita, i cili ra dëshmor në luften …