Thursday , 14 November 2019

SFILATE MODE ME FEMIJET ME AFTESI NDRYSHE

Organizatat “Eko Mendje” dhe “Rreze Shprese” organizuan pasditen e se Enjtes nje aktivitet ndryshe ne qytetin e Shkodres. Nje sfilate simbolike mode me femijet me aftesi ndryshe. Femijet sfiluan si modele ne pisten qe ishte vendosur per to, ku moren edhe duartrokitjet e qytareve. Drejtuesi i “Eko Mendje” Mirsad Basha, foli per qellimin e ketij aktiviteti dhe beri thirrje per sa me shume mbeshtetje ndaj ketyre femijeve.

Ky aktivitet nuk ka si qellim vetem argëtimin, por edhe sensibilizim  e shoqerise dhe institucioneve qe tu japin me shumë vemendje nevojave te ketyre femijeve dhe familjareve te tyre.

Lexoni dhe kete

SHQIPËRIA E “GJYMTUAR” NGA EMIGRIMI

Shifrat nuk mund të gënjejnë dhe ato tregojnë se shqiptarët ndër vite janë larguar, gjysëm …