Monday , 24 February 2020
Breaking News

SHÇBA, FUSHATË PROMOVUESE NË QARKUN SHKODËR

Shërbimi për Çështjet e Brendshme dhe Ankesat, SHÇBA, në Ministrinë e Brendshme ka nisur këtë të marte në Qarkun e Shkodrës një fushatë promovuese. Gjatë kësaj fushate janë parashikuar një sërë takimesh me nxënës dhe studentë. Takimi i parë u zhvillua në gjimnazin “28 nëntori” në qytetin e Shkodrës.

Golloshi tha se në këtë vit për Qarkun e Shkodrës ka pasur 95 ankesa të qytetarëve drejtuar shërbimit për çështjet e brendshme dhe ankesat.

Pas gjimnazit “28 nëntori” ndalesa e radhës ishte në fakultetin juridik të Universitetit të Shkodrës.

Lexoni dhe kete

DITA E DYTË E KARNAVALEVE

Kjo e shtunë ka shënuar ditën e dytë të karnavaleve në qytetin e Shkodrës. Gjovalin …