Tuesday , 22 October 2019

“SHEKUJ N’LUTJE”

Shoqnia kulturore “Ilirikum” miq të Shën Françeskut në Shkodër ka organizuar mbrëmjen e së martes një program muzikor. Aktiviteti “Shekuj n’lutje” i kushtohej muajit të Zojës dhe festës së Shna Ndout. Ky aktivitet vinte me regji të aktorit Nikolin Ferketa.

Në këtë aktivitet merrnin pjesë aktorë të rinj të Shkodrës, si edhe këngëtarë të këtij qyteti.

Lexoni dhe kete

SEMINAR I RËNDËSISHËM NGA KOMPANIA “NIKO HAIR & COLOUR”

Kompania “Niko Hair & Colour”, distributor i dy kompanive më të mëdha “Nika Beauty Excellence …