Monday , 27 September 2021

SHEMBET RRUGA, DY LAGJE RREZIKOJNE IZOLIMIN

Banoret e Ish-kampit dhe lagjes së re në zonen e Torovicës në Lezhë rrëzikojnë izolimin, si shkak i shembjes së rrugës.

Rruga ka pësuar gërryerjë në vëndin ku janë të vendosura dy tumbina pranë një kanali në formë ure dhe kalimi aty është mjaft i frikshem dhë i rrezikshëm.

Banoret thonë se kjo situatë vijon prej gati dy vitesh dhe asnjë masë nuk është marrë për ti dhënë zgjidhjë problematikës. Ata shprehen se nga bllokimi i tumbinavë po përballen dhe me përmbytje të vazhduëshme sa herë ka reshje shiu.

Banoret apelojnë për ndërhyrje, pasi në këtë situatë jeta e tyre eshte e rrezikuar sa herë kalojnë në këtë vënd.

Lexoni dhe kete

HARROHEN DËMSHPËRBLIMET PËR ZONAT E PREKURA NGA PËRMBYTJET

Kanë kaluar disa muaj nga përmbytjet e fillim-vitit në zonën e Nënshkodrës dhe ende asnjë …