SHEMBJA E URES SE DROJES, BANORET NE PROTESTE

Banoret e fshatrave të Kurbinit dhe Krujes kanë protestuar pranë ures së shembur të drojes, duke kërkuar rindërtimin e sajë.Sipas banoreve shembja e ures i ka izoluar, ndërsa paralajmerojnë se nëse nuk do të ndërhyhet do ta përshkallzojnë protesten deri në bllokim të supertrades Fushë Krujë-Laç dhe para kryeministrisë.Banoret e konsiderojnë absurde neglizhencen e qeverisë e cila vijon të hesht prej tre javesh, duke mos marrë asnjë masë për rindertimin e ures.

Ura e Drojes që lidh Kurbinin me Krujenn u shemb tre javë më parë nga vërshimi i lumit të Drojes.Ndonëse u deklarua se ura do të rindërtohet shumë shpejt, ende nuk ka nisur ndërhyrja, ndërkohe që kjo situate ka penalizuar dhe bizneset e zones.

Lexoni dhe kete

QE NGA VITI 2009 PERMBYTJET KANE SHKAKTUAR 200 MLN EURO DEME

Ndër fatkeqësitë natyrore, përmbytjet dhe rrëshqitja e tokës kanë qenë ato që i krijuan dëmet …