SHENGJINI BEHET GATI PER FESTIVALIN E MUZIKES ELEKTRONIKE

Shëngjini është bërë gati për festivalin ndërkombëtar te muzikes elektronike i cili do të startojë mbrëmjen e së premtes. E gjithë infrastruktura është pwrgatitur për këtë event në të cilin do të përformojnë 50 dj të huaj. Kryebashkiaku i Lezhës Fran Frrokaj tha se janë marrë të gjitha masat për mbarvatjen e këtij festivali që sipas tijë do të jetë promovimi më i mire që do i bahet Lezhës dhe Shqipërisë.

Organizatoret e këtij festivali janë të bindur se ky organizim në Shëngjin do ti përmbushe pritshmeritë e tyre.

Unum Festival i cili organizohet për herë të parë në Shqipëri do të zgjasë tre ditë dhe pritet të ndiqet nga rreth 8 mijë turist të huaj.

Lexoni dhe kete

LIBER BIOGRAFIK KUSHTUAR PROFESOR AHMET OSJA

“Ahmet Osja, mjeshter i madh, 80 vite jetë, punë dhe krijimtari” është libri biografik kushtuar …